(Android/iOS) Block Tank Wars 2 Premium варалице повећавају токене
Mar 6, 2022 14:47:53 GMT
Post by toicondeuspicel on Mar 6, 2022 14:47:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају токене ▞▞▞
▞▞▞ Block Tank Wars 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Игра је изазовна и забавна. Свиђа ми се! Добра графика!оцењено са 4 звездице јер још увек има простора за побољшање. Желим да побољшате контроле #џојстик, погледајте контроле 5в5 карактера м..б.ле ле.ендс #л< Иммы (надам се да разумете шта мислим). Најскупљи тенк је "превише моћан" да поквари изазов у игри, смањи ватрену моћ. на крају, надам се да ћете моћи да направите Лан мултиплаиер, у односу на ор цооп и/или онлајн мултиплаиер који можемо да направимо роиале румбле. Добар посао!
Веома лепо.Графичке слике су тако добре и осећам се стварно бојно поље. Али треба ми више нивоа. Тешки напад.
превисеме љути и зато сам све близу да ми мајка одузме телефон тако да..
Block Tank Wars 2 Premium Arcade vuh
како да нагне свој стрелац
Лако за играње и забавно! ЛУВ Ит!Надамо се да ће бити доступно више тенкова
ја луцл асј аназ и да ли још увек настављамо са твојим сјснк зхк схз снд кхе кхд зхфнк киСјр иоуз снсс ан
Сјајно
Величина. Било би лепо приказати листу доступних нивоа. Освајам нивое али не знам колико још нивоа има до краја.
الللعبة صعبة جدا .. والتحكم زبالة وايضا زوايا الروية زبالة .. حرامات خسرت 4 دولارات عالخالي بلاش ... ليش چذي يلميانييين
контроле су луде, игре из 1980. имају бољу механику
стварно мислим да је ова игра најбоља
Игра је добра, али је контрола мало проблематично. Посебно управљање ватром.
Свиђа ми се што треба да учините ову игру још сјајнијом и тежом и додајте још тенкова за куповину и борбу и још једну ствар додајте још ствари за куповину ок, игра је сјајна и занимљива
тенкови и мисије. 5 звездица. Много уживам у игри. Имам све тенкове и ја сам на нивоу/мисија 72
Block Tank Wars 2 Premium 街機 cqf
тако добра апликација и апликација за борбу
Игра је лепа, али проблем је у томе што ако имате последњи тенк биће тако лако и игрицу треба побољшати
Велико побољшање и пуно забаве
Најбоља тенк игра на мобилу коју сам икада играо
Сјајна игра, свидела ми се
Одлицна игрица 5 звездица.
Једна од најбољих игара икада ажурира нове нивое нових тенкова
Брзо, али забавно. Волео бих да има више!
Невозможно стрелать... если би можно било стрелать џојстиком а не только направлать дуло - било би круто
Одлично средство против стреса
Волела сам игру! У нади за више нивоа, надоградње, тенкова, итд. Занимљиво... зашто иде са света 5 на 7? Шта се десило са 6?
купљен за Схиелд, није компатибилан, пробаће Ремик Мини
Звезда
Sweet Crossing: Snake.io Casual games hti
Сјајна игра, чека се више нивоа и тенкова
Забава време убица. Последњи 1/3 игре је понављају.
Молимо укључите офлајн / онлајн мултиплаиер, такође достигнућа за Гоогле плаи. Можете користити контроле пуцања типа мини милиције или барем укључити више распореда џојстика. Хвала пуно.
То је пристојна резервоар игра.
треба штеди
Купио сам ово, али сам морао да добијем моментални повраћај новца јер се неће инсталирати са или без ВиФи-а
Потребно је мало вежбе да бисте постали легендарни мајстор. Лако ради на Галаки С8 плус. Запањујућа графика
Без реклама, без микро трансакција, мало млевења беба, али једва примећујете. Коначно, игра која захтева вештину и тактику осим плаћања за победу. Међутим, потребна је већа разноликост возила и надоградње. Иначе одлична игра
Block Tank Wars 2 Premium 街機 cqf
Поправите контроле!
Замрзавање игре, заглављено
Тако лепа игра са ужасним контролама...гоогле треба да награди програмера за увођење најгоре контроле у игрици :Д
Велики убица времена
Све у свему, мислим да је ово веома добра игра, по тако малој цени, да, има неких грешака у преводу и можда неких проблема са балансом, али надам се да ће програмери послушати позив 😀🙂
Надам се да је заиста вредно куповине..